Szolgáltatásaink

 

MASSZÁZS, a mágikus erő!

Miért? Mert aktiválja a szervezet öngyógyító energiáját, mély ellazulást eredményez, megszabadulunk a felhalmozódott méreganyagoktól.
Az antik világban sporttevékenységek előtt és után, lábadozási időszakban, fürdőzést követően, testi és lelki panaszok ellen a masszázst alkalmazták gyógyításként.

A frissítő masszázs javítja a vérkeringést, felfrissíti a testet, lazítja az izmokat, megszünteti a fáradtság érzetét. A stressztől, idegességtől és belső feszültségtől terhelt idegrendszert megnyugtatja.

Ha fáradt, ha stresszes, ha szeretne ellazulni, kikapcsolódni, ha egy kis kényeztetésre vágyik, akkor
megoldás a masszázs!
Kellemes környezetben, megnyugtató zenével, minőségi olajokkal és krémekkel várjuk önt a Hotel Jogar wellness részlegében egy lélekemelő masszázsra!

FINN SZAUNA

A finnek szerint: „A szaunában minden méreg elfüstölög, és az epe megnyugszik!”

A szauna segít szervezetünknek megszabadulni a méreganyagoktól, hatékony immunerősítő és érregeneráló hatású.

Ezt a méregtelenítő hatást megtapasztalhatja, ha 10-15 percre beül a 80-95 C-os finn szaunánkba, majd hideg zuhannyal felpezsdíti vérkeringését.

A bent töltött idő nem a kapkodásról szól. Felejtse el a problémákat, relaxáljon, kapcsolódjon ki, az idő most Önért van.

SZOLÁRIUM

Szeretne minél hamarabb egészséges, szép barna bőrrel rendelkezni?
A 48 Coffee Love csöves álló szoláriumunkkal egészségesebben alapozhat, érheti el vagy tarthatja fenn a barna bőrszínét.
A jó minőségű csövek mellet vigyázunk rá, hogy ideális ütemben, károsodás nélkül barnuljon.

KONDITEREM

Az edzőszobában 4 gép (kombinált edzőgép, futópad, elliptikus tréner, szobakerékpár ) található, továbbá egykezes és kétkezes kézi súlyok vehetők igénybe.