Szolgáltatásaink

 

MASSZÁZS, a mágikus erő!

Miért? Mert aktiválja a szervezet öngyógyító energiáját, mély ellazulást eredményez, megszabadulunk a felhalmozódott méreganyagoktól.
Az antik világban sporttevékenységek előtt és után, lábadozási időszakban, fürdőzést követően, testi és lelki panaszok ellen a masszázst alkalmazták gyógyításként.

 

A frissítő masszázs javítja a vérkeringést, felfrissíti a testet, lazítja az izmokat, megszünteti a fáradtság érzetét. A stressztől, idegességtől és belső feszültségtől terhelt idegrendszert megnyugtatja.

 

Ha fáradt, ha stresszes, ha szeretne ellazulni, kikapcsolódni, ha egy kis kényeztetésre vágyik, akkor
megoldás a masszázs!
Kellemes környezetben, megnyugtató zenével, minőségi olajokkal és krémekkel várjuk önt a Hotel Jogar wellness részlegében egy lélekemelő masszázsra!

 

Masszázsainkról bővebb információkat itt olvashat! 

 

FINN SZAUNA

A finnek szerint: „A szaunában minden méreg elfüstölög, és az epe megnyugszik!”

A szauna segít szervezetünknek megszabadulni a méreganyagoktól, hatékony immunerősítő és érregeneráló hatású.

Ezt a méregtelenítő hatást megtapasztalhatja, ha 10-15 percre beül a 80-95 C-os finn szaunánkba, majd hideg zuhannyal felpezsdíti vérkeringését.

A bent töltött idő nem a kapkodásról szól. Felejtse el a problémákat, relaxáljon, kapcsolódjon ki, az idő most Önért van.

 

JAKUZZI

Reggel felfrissít, este megnyugtat! Ha a napi fáradtság és stressz ellen nem tud megoldást, akkor a 36-37 C-os jacuzziban eltöltött 25-30 perc biztos megoldás a problémáira.
A hidromasszázs a víz és a levegő megfelelő elegyével alkotja a masszírozó vízsugarat, mely felgyorsítja a vérkeringést, megnöveli a sejtek oxigénellátását, ellazítja az izmokat, serkenti az endorfin (boldogsághormon) termelődést, amely a test természetes fájdalomcsillapítója.

 

SZOLÁRIUM

Szeretne minél hamarabb egészséges, szép barna bőrrel rendelkezni?
A 48 Coffee Love csöves álló szoláriumunkkal egészségesebben alapozhat, érheti el vagy tarthatja fenn a barna bőrszínét.
A jó minőségű csövek mellet vigyázunk rá, hogy ideális ütemben, károsodás nélkül barnuljon.

 

KONDITEREM

Az edzőszobában 5 gép (Arnold Classic kombinált edzőgép, Automata szobakerékpár, Mechanikus sífutógép, Mechanikus lovaglógép, Mechanikus twister) található, továbbá egykezes és kétkezes kézi súlyok vehetők igénybe.