Hotel *** Jogar étterem

 

A Hotel *** Jogar szálloda étterme 80-100 fő befogadására alkalmas, de földszinti két előadó termünkben még 30-30 fő étkeztetését tudjuk egyszerre, egy időpontban biztosítani. Nyáron és jó idő esetén az éttermi teraszon még 80 fő elhelyezése lehetséges.

A tradicionális magyar ételektől, az ínyenc ételekig mindenfajta ételt kínálunk vendégeinknek. Nem feledkezünk meg a vegetáriánus, diabéteszes és a különféle ételérzékenységű ( liszt, tej, tojás ... stb. ) vendégeinkről sem.

Az étkezésekre menüsoros panziós, * svédasztalos vagy a'la carte  formában van lehetőség. A reggeli minden nap svédasztalos és a szállodai szobaár tartalmazza.

* Svédasztalos - büfé étkezést minimum 15 fő feletti létszámnál tudunk biztosítani.

Az étterem étlapját megtekintheti itt.

Az étterem itallapját megtekintheti itt.

 

Nyitvatartások

  • Étterem: 7.00 órától 20.00 óráig
  • Büfé - Eszpresszó: 7.00 órától 14.00 óráig

 

Étkezési lehetőségek:

Hideg - meleg svédasztalos reggeli 2 550.- Forint / fő
Menüsoros ebéd ( leves, főétel, desszert ) 2 750.- Forint / fő
Menüsoros vacsora ( előétel, főétel, desszert ) 2 750.- Forint / fő
Svédasztalos étkezés 3 200.- Forint / fő
Álló fogadások ( hideg - meleg menüsorral ) 3 000.- Forint / fő-től

 

Kávészünet bekészítéseink:

Ásványvíz, üdítő italok, kávé 630.- Ft / fő
Ásványvíz, üdítő italok, kávé, tea, teasütemény 950.- Ft / fő
Ásványvíz, üdítő italok, kávé, tea, teasütemény, friss pogácsa 1350.- Ft / fő
Ásványvíz, üdítő italok, kávé, tea, teasütemény, friss pogácsa, gyümölcs 1450.- Ft / fő
Ásványvíz, üdítő italok, kávé, tea, szendvicsek ( sonkás, paprikás szalámis, sajtos ) 1850.- Ft / fő
Ásványvíz, üdítő italok, kávé, tea, szendvicsek ( sonkás, paprikás szalámis, vegyes sajtos ), zöldség, gyümölcs 1950.- Ft / fő
Ásványvíz, üdítő italok, kávé, tea, szendvicsek ( sült húsos, paprikás szalámis, vegyes sajtos ), 1 házi készítésű saláta, gyümölcs 2500.- Ft / fő

 

A szálloda udvarán található tűzrakó helyen bográcsolási- és grillezési lehetőség van vendégeink részére. Időpont egyeztetés a recepción, alapanyag felhasználással kapcsolatban egyeztetés az étterem- és konyhavezetővel.

A szálloda, de az étterem is különböző rendezvényeknek ( esküvő, családi évfordulók, keresztelő, születés- és névnap, megemlékezések, ballagás, egyéb partik, üzleti megbeszélések, " Fehér asztal " munkaebédek, tárgyalások... stb. ) tökéletes helyszínt tud biztosítani, szakképzett személyzettel és sok éves tapasztalattal.